Αχαρνων 6

18540

Athens

Πειραιάς

Greece

[email protected]

https://www.socialactive.gr

Σοφια Τσιλιπίρα

2112105679

Η Social Active είναι ένα <a href=\"https://www.socialactive.gr/\">social media</a> agency που δημιουργεί μοναδικό social media περιεχόμενο σε προσιτές τιμές. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που επιθυμούν να βελτιώσουν την παρουσία της εταιρείας τους στα κοινωνικά μέσα, αλλά ο προϋπολογισμός και ο χρόνος τους είναι περιορισμένος

Ως εκ τούτου, μια ομάδα experts σχεδιάζει μοναδικά και καινοτόμα posts προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Ένας Marketer θέτει τη στρατηγική social media, ένας σχεδιαστής κάνει το σχεδιασμό των posts, και ένας copywriter δημιουργεί το περιεχόμενο Έτσι, οι πελάτες μας βελτιώνουν την παρουσία τους στα κοινωνικά μέσα, ενώ εξοικονομούν χρόνο για να διαχειριστούν την επιχείρησή τους.

Επιπλέον, η Social Active, προκειμένου να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία ελέγχου, έγκρισης και δημοσίευσης του περιεχομένου, ξεκίνησε μια online πλατφόρμα μέσω της οποίας ο πελάτης μπορεί να εγκρίνει / απορρίψει την ανάρτηση, να σχολιάσει / να δώσει σχόλια ή ακόμα και να ανεβάσει αρχεία (φωτογραφίες, βίντεο, κ.α)