10ο χλμ. Θεσ/νίκης - Γιαννιτσών

57013

Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκης

Ελλάδα

[email protected]

http://epiplochristodoulidis.gr

Α Χριστοδουλίδης

2310 722 645

2310 722 646

Η εταιρεία Α. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε. δραστηριοποιείτε περίπου 50 χρόνια στο χώρο του επίπλουμε βασικό στόχο την διατήρηση της άριστης ποιότητας σε συνδυασμό με τις ασύγκριτες χαμηλές τιμές. Σκοπός της εταιρείας είναι να σας προσφέρει όμορφες και λειτουργικές λύσης για την αρμονικήδιακόσμηση του σπιτιού σας μέσα από επαγγελματικές μελέτες. Μία περιήγηση στον ιστότοπό  θα σας ταξιδέψει στις ποιο μοντέρνες συνθέσεις και στις ποιο διαχρονικές επιπλώσεις που έχετε δεί.

Στην epiplochristodoulidis.gr  θα συναντήσετε ιδέες και λύσεις για το σπίτι καθώς επίσης και μεγάλη ποικιλία από σαλόνιατραπεζαρίεςκρεβατοκάμαρεςμπουφέδεςσύνθεταντουλάπες και άλλαμικροέπιπλα.

Τα έπιπλα μας είναι μοναδικά και εγγυώνται τη μετατροπή του σπιτιού σας σε έναν πολυτελή χώρο με μια μοναδική και μοντέρνα διακόσμηση που αποπνέει άνεση και στυλ.Δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε σε ένα από τα καταστήματα μας , εκεί κάποιος από το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμος-η να σας εξυπηρετήσει άμεσα και φιλικά δίνοντας σας μοναδικές προτάσεις επίπλωσης.