ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΦΥΛΗΣ

ΚΑΜΑΤΕΡΟ

ΑΤΤΙΚΗΣ

[email protected]

6972597887

Η Artwall, μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στο χώρο της διακόσμησης, δραστηριοποιείται από το 1995. Αποτελούμενη από καταξιωμένους στο χώρο αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές και τεχνίτες αποχαρακτηρίζεται αμέσως από το τίτλο ενός απλού συνεργείου ελαιοχρωματιστών.

Στην Artwall η διακόσμηση είναι συνιφασμένη με την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία, την εμπειρία και ασφαλώς και την καινοτομία. Έχοντας συνεχή ενημέρωση, κατάρτιση και εκπαίδευση σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες Ελλάδας και εξωτερικού στο χώρο της διακόσμησης και των υλικών εφαρμογής η Artwall  σας διαμορφώνει και διακοσμεί το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί. Γιατί η Artwall μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα..

Με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον η Artwall χρησιμοποιεί οικολογικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και συμμετέχει ενεργά  στην Ανακύκλωση δομικών υλικών καθότι και μέλος του www.kaneanakiklosi.gr . Με συνείδηση απέναντι στον Έλληνα καταναλωτή και κατανοώντας πλήρως τις ανάγκες για ποιοτική και ταυτόχρονα πρωτοποριακή διακόσμηση προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα σε τιμή που δημιουργούν απορίες σε αυτούς που προσπαθούν να μιμηθούν την Artwall.

Έχοντας ενεργή και δυναμική παρουσία στο χώρο του διαδικτύου από το 2005 η Artwall μπορεί να αναδείξει δείγμα της δουλείας της μέσω του www.artwall.gr.

H Artwall να αναλάβει εξολοκλήρου:

 

Þ      Σαλόνια

Þ    Τραπεζαρίες

Þ       Κρεβατοκάμαρες

Þ      Καφετέριες

Þ      Καταστήματα ρούχων

Þ   Μπάνια

Þ       Κουζίνες

Þ    Πλατείες

Þ      Παλαιές Ντουλάπες

Þ   Τζάκια

Þ       Παλαιά έπιπλα

Þ    Ασανσέρ

Þ      Δημόσιους χώρους

Þ   Ξενοδοχεία

Þ       Εξωτ. Χώρους

Þ    Εστιατόρια

Þ      Εμπορικά κέντρα

Þ   Κουζίνες

Þ       Παιδικά δωμάτια

Þ    Μπάρ

 

Εφαρμόζοντας :

            -Πρωτοποριακές τεχνοτροπίες. Το εξειδικευμένο προσωπικό εφαρμόζει τη τεχνοτροπία της επιλογής σας στην απόχρωση που ταιριάζει στο χώρο σας σε οποιαδήποτε επιφάνεια. Άμεση εφαρμογή, με τα καλύτερα υλικά.

            -Ταπετσαρίες. Οι έμπειροι τεχνίτες μας εφαρμόζουν τη ταπετσαρία που θα διαλέξετε μέσα από τη μεγάλη γκάμα ταπετσαριών που διαθέτει η Artwall ή ακόμα και δημιουργώντας τη ταπετσαρία με τη φωτογραφία της επιλογής σας. Αυτοκόλλητα (stickers) στο μέγεθος και στο σχήμα που εσείς επιθυμείτε.

            -Πατητή τσιμεντοκονία. Η πατητή τσιμεντοκονία δίνει ξεχωριστή αισθητική σε τοίχους, δάπεδα, πάγκους, μπανιέρες, κουζίνες και γενικώς σε χώρους όπου οι αισθητικές απαιτήσεις είναι υψηλές.

 

 

Εμπιστευθείτε μας τα όνειρα σας κι εμείς θα τα κάνουμε πραγματικότητα!!!!